Köpvillkor

FRAKTPOLICY

Om du väljer lokal upphämtning sker detta under de öppettider vi har.

Vår frakt inom Sverige baseras på din orders värde. Kostnad för frakt inom Sverige enligt tabell nedan för:

  • Order för 0 - 499 kr kostar 99 kr.
  • Order för 500 - 999 kr kostar 79 kr.
  • Order för 1000 - 1499 kr kostar 59 kr.
  • Order för 1500 - 1999 kr kostar 39 kr.
  • Order för 2000 kr är det gratis.

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss.

INTEGRITETSPOLICY

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post på rodagoblinen [ @ ] gmail.com

Vi samlar in cookies när du använder våra tjänster för att kunna göra din upplevelse bättre.

Vi är måna om att data om dig lagras säkert. 

ÅTERBETALNINGSPOLICY

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

Du har inte ångerrätt om:

Tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Ej uthämtade paket:

Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, hanteringskostnad, etc.). Avgiften utgår om max 200 kr beroende på orderns storlek och arbetstid för att hämta ut ordern. Observera att om du ångrar ett köp och vill returnera varan behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning ovan.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.


RÄTTSLIGT MEDDELANDE

Företaget du handlar av är ett svenskt företag registrerat under namnet "Röda Goblinen AB" och har organisationsnummer: 559300-9755

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.