Köpvillkor

 1. Avtal
  1.1. Vid ditt köp ingås ett avtal mellan dig som kund och Röda Goblinens Spelbutik.
  1.2. Åldersgränsen för ett köp är 18 år.
  1.3. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och/eller lagersaldofel.

 2. Betalning
  2.1 Vid köp kan du välja mellan direktbetalning med kort, Klarna eller Swish.

 3. Leverans
  3.1. Leverans sker med Postnord.
  3.2. Vår frakt baseras på din orders värde. Kostnad för frakt följer denna tabell;
  • Order för 0 - 499 kr kostar 99 kr.
  • Order för 500 - 999 kr kostar 79 kr.
  • Order för 1000 - 1499 kr kostar 59 kr.
  • Order för 1500 - 1999 kr kostar 39 kr.
  • Order för 2000 kr är det gratis.

  3.3. Transportskada rapporteras till oss via mail till rodagoblinen@gmail.com. Skriv “Transportskada” i ämnesraden och inkludera bilder i ditt ärende så hjälper vi dig vidare.

 4. Reklamation
  4.1. Du har enligt distansavtalslagen 14 dagars ångerrätt när du handlar i vår onlinebutik. Du kan läsa mer om distansavtalslagen här.
  4.2. För att ångra ditt köp kan du kontakta oss genom att maila till rodagoblinen@gmail.com. Uppge ditt ordernummer när du ångrar köpet. För att ångra ett köp av deltagande vid event måste du meddela oss senast 48 timmar innan dagen för eventet.
  4.3. Om din beställning redan har gått iväg kan du välja att ta emot beställningen och sedan skicka tillbaka den, eller att låta beställningen gå i retur hos postombudet (observera att du även i detta fall måste maila oss).
  Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, hanteringskostnad, etc.). Avgift utgår om 200 kr som dras från din kreditering av köpet.
  4.4. För att returnera din beställning kan du antingen skicka den tillbaka till oss, eller komma in med den till vår butik under våra öppettider, som du hittar här.
  4.5. Vi erbjuder öppet köp på obrutna förpackningar i 30 dagar från och med dagen du tagit emot din beställning. Du följer då vår rutin för returer ovan.
  4.6. Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelat att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

 5. Datapolicy
  5.1.
  När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR rätt att få den information som vi har registrerat. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Detta gör du genom att kontakta oss via mail på rodagoblinen@gmail.com.
  5.2. Vi samlar in cookies när du använder våra tjänster för att kunna göra din upplevelse bättre.